Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 20 mei 2017

Correctie: motie klare taal niet aangenomen

Correctie: helaas is er gisteren iets mis gegaan in onze berichtgeving, waarvoor excuses. De motie klare taal had kunnen rekenen op een meerderheid maar is niet in stemming gebracht. De motie werd door de wethouder volledig overgenomen en daarom was het niet nodig om deze in te dienen.

Dit betekent wel dat er vanaf nu gerekend kan worden op duidelijke, begrijpbare brieven, verslagen en folders. Hart voor Schijndel en Team Meierijstad verleenden hun steun bij het indienen van de motie, waarvoor dank vanuit de D66 fractie.

De motie over de maximum leeftijdsgrens voor het leerlingenvervoer zorgde voor sympathie maar ook voor veel discussie binnen de raad. Wethouder Witlox wil nu inzetten op maatwerk, waar D66 het niet mee eens is.